✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope tickets Bobbejaanland
Adres: Olensteenweg 45
Kasterlee
Antwerpen
Telefoon: +32 14 55 7811
Website: www.bobbejaanland.be

Goedkoop dagje Bobbejaanland met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Bobbejaanland in Kasterlee. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Bobbejaanland!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting kasterlee komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Een dagje pretpark Bobbejaanland

Één van de bekendste pretparken van België is Bobbejaanland. Er zijn meer dan 10 achtbanen, waar de echte ‘thrillseekers’ zich uitstekend mee zullen vermaken, daarnaast zijn er natuurlijk ook de wat rustigere attracties, zoals een wildwaterbaan. Ook voor de allerkleinste bezoekers zijn er leuke attracties en rides. Er is zelfs een heus Kinderland. In dit 7000m2 grote speelparadijs kunnen de kinderen heerlijk rennen, klimmen en ravotten. Bobbejaanland is een attractiepark voor het hele gezin. Met de vele achtbanen, glijbanen, draaimolens, wildwaterbanen, bootjes en treintjes hoeft niemand zich ook maar een moment te vervelen in Bobbejaanland.

Attracties in Bobbejaanland

  • Sledgehammer
  • Fury
  • Typhoon
  • Naiads Waters
  • Mount Mara

Overnachten bij Bobbejaanland

Kunt u niet genoeg krijgen van Bobbejaanland? Blijf dan gewoon wat langer... Bobbejaanland biedt via haar eigen touroperator de mogelijkheid te overnachten in één van de hotels nabij het pretpark. Niet alleen is toegang tot het park de tweede dag gratis, het is zelfs mogelijk dat de kinderen gratis overnachten. Geniet niet één, maar twee dagen van één van de populairste pretparken van België

Met groepen of schoolreisje naar Bobbejaanland

Wanneer u met een groep of met een schoolreisje komt zijn er speciale tarieven en arrangementen.Voor schoolreisjes zijn er zelfs verschillende arrangementen voor kleuterscholen, basisscholen en middelbare scholen. Dit geldt ook voor de menu’s welke bij de groepsarrangementen horen. Er zijn diverse uiteenlopende menu’s verkrijgbaar, waaronder school menu’s en zelfs een 'all you can eat' menu.

Beoordeling Bobbejaanland

(0 beoordelingen)