Adres: Zwarte Dijk 37
Slagharen
Overijssel
Telefoon: +31 523 68 3000
Website: www.slagharen.com

Goedkoop dagje Attractie- & Vakantiepark Slagharen met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Slagharen. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Slagharen!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting slagharen komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
16°C 7mm
8m/s 57% 28%
25 september
12°C / 6°C
matige regen
26 september
12°C / 6°C
matige regen
27 september
15°C / 6°C
matige regen
28 september
13°C / 12°C
zware regenval
29 september
15°C / 10°C
matige regen
30 september
14°C / 8°C
lichte regen
1 oktober
13°C / 9°C
matige regen
2 oktober
15°C / 9°C
lichte regen
3 oktober
15°C / 10°C
matige regen
4 oktober
16°C / 11°C
lichte regen
5 oktober
15°C / 9°C
lichte regen
6 oktober
11°C / 7°C
matige regen
 

Een dagje Slagharen

Geniet van een dag spanning en plezier in themapark en resort Slagharen. Het pretpark heeft meer dan 30 spannende attracties, zoals achtbanen, waterbanen, glijbanen, draaimolens en meer. Zijn de attracties in het park nog niet genoeg, combineer dan een bezoek aan het attractiepark met een bezoek aan het subtropisch zwemparadijs Aqua Mexicana! Glijd hier van de vele glijbanen af en vermaak je met de verschillende waterattracties. Om even bij te kunnen komen van de verschillende attracties bezoekt u de spectaculaire American Circus Show, de Dream Horses Show of de Randy & Rosie parade. Natuurlijk is er ook een meet & greet met de leukste wasberen Randy & Rosie

Attracties in Slagharen

  • Goldrush
  • Mine train
  • Ripsaw Falls
  • Wild West Adventure
  • The Eagle

Met groepen naar Slagharen

Het themapark Slagharen verwelkomt ook graag scholieren tijdens hun schoolreisje. Voor hen zijn er 5 verschillende arrangementen waaruit gekozen kan worden. Ieder arrangement staat garant voor een dag vol spanning en avontuur. Aan deze arrangementen kunnen nog allerlei extra’s worden toegevoegd. Ook voor andere groepen en uitjes, zoals familiedagen, bedrijfsuitjes en verjaardagen is het themapark Slagharen een uitstekende locatie. Uiteraard zijn er voor de verschillende groepen, mooie arrangementen.

Minivakantie naar Vakantiepark Slagharen

Voor de totale beleving van het attractiepark Slagharen en het subtropische zwemparadijs Aqua Mexicana kunt u langer in het park verblijven. Boek hiervoor een verblijf in het vakantiepark Slagharen. Verblijf hier in één van de lodges, Hacienda’s Wigwam of Cottages. Wilt u liever kamperen? Ook dat kan. Geniet tijdens uw verblijf op het vakantiepark, van het attractiepark, het waterpark en de fantastische avondshows in het vakantiepark.

lees verder...

Reviews Slagharen

(0 beoordelingen)