Adres: Duinrell 1
Wassenaar
Zuid-Holland
Telefoon: +31 705 15 5255
Website: www.duinrell.nl

Goedkoop dagje Duinrell met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Duinrell in Wassenaar. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Duinrell!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting wassenaar komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
16°C 2mm
4m/s 71% 96%
30 september
17°C / 13°C
lichte regen
1 oktober
15°C / 13°C
zware regenval
2 oktober
13°C / 11°C
lichte regen
3 oktober
15°C / 11°C
zware regenval
4 oktober
12°C / 11°C
matige regen
5 oktober
14°C / 11°C
matige regen
6 oktober
16°C / 13°C
matige regen
7 oktober
16°C / 12°C
matige regen
8 oktober
14°C / 13°C
lichte regen
9 oktober
16°C / 12°C
matige regen
10 oktober
15°C / 14°C
matige regen
11 oktober
16°C / 11°C
matige regen
 

Een dagje Duinrell Wassenaar

Geniet met het hele gezin van een fantastisch dagje uit in attractiepark Duinrell. Duinrell biedt plezier voor iedereen van jong tot oud. Beleef spanning en avontuur in de vele verschillende attracties. De achtbanen en glijbanen Falcon, Splash, Dragonfly en Aquashute, zorgen samen met de vele andere attracties zorgen voor een onvergetelijke dag in Attractiepark Duinrell. Zijn de pretpark attracties in Duinrell niet genoeg? Combineer een bezoek aan het park dan met een bezoek aan het subtropische zwembad, het Tikibad.

Attracties in Duinrell

  • Mad Mill
  • Wild Wings
  • Aquashute
  • Kikkerachtbaan
  • Waterspin

Minivakantie in Duinrell

In Duinrell en het Tikibad kunt u niet alleen een fantastisch dag beleven, hier viert u ook een heerlijke minivakantie. Boek één van de arrangementen en verblijf in een Duingalow in het vakantiepark of kampeer op de camping. Geniet van het Attractiepark Duinrell en het Tikibad, tijdens een heerlijke minivakantie.

Schoolreisje, kinderfeestje of een evenement? Kom naar Duinrell!

Ook groepen voor speciale gelegenheden zijn van harte welkom in Duinrell. Boek een schoolreisje- of kinderfeestje arrangement naar Duinrell en het Tikibad. Ook voor andere groepen en bedrijven zijn er allerlei arrangementen voor bijvoorbeeld feestavonden, familiedagen, congressen en evenementen. Kijk op de website naar de voordelen van de verschillende voordelen van een groepsarrangement en boek uw reisje, feestje of evenement in Duinrell.

lees verder...

Reviews Duinrell

(0 beoordelingen)