✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope tickets Holiday Park
Adres: Holidayparkstraße 1-5
Haßloch
Rijnland-Palts
Telefoon: +49 632 45 9930
Website: www.holidaypark.de

Goedkoop dagje Holiday Park met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Holiday Park in Haßloch. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Holiday Park!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting hassloch komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Een dagje Holiday Park met het hele gezin!

Het Holiday Park is het Duitse pretpark van Studio 100, bekend van de Plopsa Pretparken in België en Nederland. In het park vind je vele Plopsa attracties, zoals de Wickie Splash, Er zijn meerdere spannende achtbanen en vele andere attracties voor jong en oud. Er bevinden zich ruim 40 sppande attracties, waaronder kinderattracties, familie attracties, water attracties en Indoor attracties. Gedurende het jaar worden er ook meerdere leuke shows en evenementen georganiseerd in het park. 

Attracties in Holiday Park

  • Skyscream
  • Beach Rescue
  • Anubis Free Fall Tower
  • Rode Baron
  • Wickie Splash

Voorzieningingen in het Holiday Park

Naast de vele attracties zijn er diverse aanvullende voorzieningen in het park, zo zijn er eetgelegenheden, is het park toegankelijk voor personen met een beperking, zijn er baby verzorgingsgelegenheden, geldautomaten, lockers, een EHBO punt en meer. Zo kun je op je gemak genieten van een heerlijke dag in het Holiday park. 

Minivakantie naar Holiday Park

Het Holiday Park beschikt zelf niet over een hotel of overnachtingsgelegenheden. Er zijn echter diverse campings, hotels en jeugdherbergen in de omgeving beschikbaar, van waar je gemakkelijk bij het Holdiay Park komt. Met een aantal jeugdherbergen heeft het Holiday Park een regeling, waar je met korting tickets kunt boeken voor het Holiday Park. 

Beoordeling Holiday Park

(0 beoordelingen)