Goedkope tickets Walibi
Adres: Spijkweg 30
Biddinghuizen
Flevoland
Telefoon: +31 321 32 9999
Website: www.walibi.nl

Goedkoop dagje Walibi met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Walibi in Biddinghuizen. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Walibi!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting biddinghuizen komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
18°C 2mm
3m/s 83% 63%
1 oktober
14°C / 9°C
matige regen
2 oktober
16°C / 8°C
zwaar bewolkt
3 oktober
14°C / 10°C
matige regen
4 oktober
12°C / 8°C
lichte regen
5 oktober
14°C / 9°C
lichte regen
6 oktober
14°C / 11°C
lichte regen
7 oktober
14°C / 9°C
matige regen
8 oktober
12°C / 8°C
matige regen
9 oktober
12°C / 8°C
zware regenval
10 oktober
13°C / 8°C
lichte regen
11 oktober
13°C / 9°C
matige regen
12 oktober
12°C / 8°C
matige regen
 

Een dagje uit naar Walibi

Voor een dag vol plezier ga je naar Walibi Holland. Hier ga je hard in de vele achtbanen en beleef je volop spanning in de vele attracties. Hier staan de hoogste en snelste achtbanen van de Benelux. Spanning en sensatie in de Goliath en de Lost Gravity en alle andere achtbanen. Geniet ook van de snelheid op de kartbaan of maak een snelle duikvlucht in de Skydiver. Ook voor de jongere bezoekers en gezinnen is er van alles te beleven in Walibi. Koel lekker af in de Splash Battle, El Rio Grande of de waterachtbaan Crazy River. Er zijn verschillende draaimolens, botsauto’s, treintjes en andere leuke attracties. Kijk waar uw favoriete attracties staan, vanuit het 45 meter hoge reuzenrad Le Grande Roue! Aan het eind van het seizoen is het park volledig in Halloween sfeer. Kom griezelen in Walibi met Halloween!

Attracties in Walibi

  • Speed of sound
  • Spaceshot
  • Crazy river
  • Untamed
  • Goliath

Met een groep of schoolreisje naar Walibi

Voor grotere groepen bezoekers zijn er uitstekende arrangementen. Dus wil je even de boel de boel laten en de drukke schema’s van school en werk achter je laten. Kom dan even een dagje ontspannen in Walibi! Werk en plezier combineren kan ook, in het Bizniz Center van Walibi Holland zijn multifunctionele zalen ingericht voor training, workshops en feestavonden.

Overnachten in Walibi Village

Is er teveel spanning en avontuur in Walibi voor één dag? Blijf dan langer. Verblijf in één van de huisjes in Walibi Village, of boek een luxe villa waar je met 16 personen in kan verblijven, de Villa Walibi! Geniet naast alle attracties in het Park, ook van de vele mogelijkheden voor een dag je uit in de omgeving van Walibi. Ga surfen, zeilen of waterskiën op het Veluwemeer, ga shoppen in Bataviastad of geniet op de terrasjes in Elburg of Harderwijk.

lees verder...

Reviews Walibi

(0 beoordelingen)