Goedkope tickets Drievliet
Adres: Laan van 's-Gravenmade 81
Den Haag
Zuid-Holland
Telefoon: +31 703 99 9305
Website: www.drievliet.nl

 Goedkoop dagje Drievliet met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Drievliet in Den Haag. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Drievliet!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting den haag komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
17°C 1mm
4m/s 82% 95%
1 oktober
15°C / 13°C
matige regen
2 oktober
16°C / 10°C
zwaar bewolkt
3 oktober
15°C / 12°C
matige regen
4 oktober
13°C / 10°C
matige regen
5 oktober
13°C / 10°C
zware regenval
6 oktober
13°C / 11°C
lichte regen
7 oktober
15°C / 10°C
zwaar bewolkt
8 oktober
14°C / 12°C
zware regenval
9 oktober
14°C / 12°C
lichte regen
10 oktober
14°C / 12°C
matige regen
11 oktober
15°C / 12°C
matige regen
12 oktober
16°C / 13°C
lichte regen
 

Een dagje famiepark Drievliet

Familiepark Drievliet biedt een dag vol spanning en plezier voor het hele gezin! Met spannende achtbanen, leuke shows, familie attracties en kinderattracties heeft familiepark Drievliet plezier, spanning en sensatie voor bezoekers van alle leeftijden. Met de Formule X achtbaan schiet je in 2 seconden naar 70 km/h, in het thema gebied Lol Atol zijn verschillende attracties voor de jongere kinderen en overal in het park vindt u attracties voor de hele familie. Er zijn, duizelingwekkende draaimolens, wildwaterbanen, treintjes en shows in de park theaters. Tussen de vele attracties door, kun je even bijkomen in de twee restaurants in Familiepark Drievliet en genieten van een snack of maaltijd.

Attracties in Drievliet

  • Chute
  • Dynamite Express
  • Jungle River
  • Formule X
  • Zeebonken honk

Met schoolreisje naar Drievliet

Met alle verschillende leuke en spannende attracties is Familiepark Drievliet een fantastische locatie voor een schoolreisje. De kinderen kunnen heerlijk alle attracties uitproberen en op zoek gaan naar hun favoriete attractie en tussendoor zijn er snacks en lekker eten. In Drievliet kunnen de kinderen hun energie kwijt tijdens een lange dag vol plezier. Drievliet heeft 6 pakketten samengesteld

Met groepen naar Familiepark Drievliet

Wil je een verjaardag vieren in Drievliet of gewoon een leuke dag hier door brengen met een grotere groep, dan heeft Drievliet mooie arrangementen voor je. Drievliet biedt een speciaal verjaardagsarrangement en er zijn arrangementen voor groepen vanaf 20 personen. Of je nu met een kleine groep of een grote groep naar Drievliet komt, Familiepark Drievliet staat garant voor een mooie dag vol plezier.

lees verder...

Reviews Drievliet

(0 beoordelingen)