✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope tickets Bellewaerde
Adres: Meenseweg 497
Ieper
West-Vlaanderen
Telefoon: +32 57 46 8686
Website: www.bellewaerde.be

Goedkoop dagje Bellewaerde met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Bellewaerde in Ieper. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Bellewaerde!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting ieper komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Een dagje pretpark Bellewaerde

Attractiepark Bellewaerde is een pretpark als geen ander! Rijdt in de spannende coasters als de Huracan, River Splash, Boomerang, Niagara en andere attractie zoals Dawson Duell ,Screaming Eagle of de Piratenboot. Naast de vele leuke en spannende attracties in het park, heeft dit attractiepark iets bijzonders. Attractiepark Bellewaerde is ook het thuis van meer dan 300 exotische dieren. Zo kun je de spanning van de vele rides afwisselen met het bewonderen van prachtige wilde dieren. De Bengal Express brengt je zelfs tot in het tijgerverblijf. Van zo dichtbij heb je de tijgers nog nooit gezien. In het park kun je ook Olifanten, Giraffes, Apen, Zebra’s, allerlei soorten vogels en nog veel meer diersoorten bekijken. Een dagje uit naar Pretpark Bellewaerde is vol afwisseling tussen spanning, avontuur en bewondering. Kom naar Attractiepark Bellewaerde en geniet van de attracties en de bijzondere dieren.

Attracties in Bellewaerde

  • Huracan
  • River Splash
  • Boomerang
  • Niagara
  • Dcreamin Eagle

Met groepen, feestjes of schoolreisje naar Bellewaerde

Bellewaerde heeft een ruim aanbod aan arrangementen en mogelijkheden voor verschillende soorten groepen. Bedrijfsuitjes, Schoolreisjes, jeugdverenigingen of andere clubs, maar ook toeristen met bijvoorbeeld busreizen, senioren of mindervaliden kunnen rekenen op mooie arrangementen, voor een fantastisch dagje uit naar Bellewaerde. Wilt u een verjaardagsfeestje vieren? Ook dat kan uitstekend in Attractiepark Bellewaerde.

Overnachten bij Attractiepark Bellewaerde

Attractiepark Bellewaerde biedt zelf geen gelegenheid om te overnachten, echter in de omgeving zijn tal van prachtige dorpen en steden, waar men kan verblijven. De Belgische kust biedt prachtige plaatsen om te verblijven, zo zijn Brugge en Gent elk nog geen uur rijden bij Bellewaerde vandaan. Ook Oostende, Nieuwpoort, Duinkerke en De Panne, waar zich Plopsaland De Panne bevindt, liggen vlak bij.

Beoordeling Bellewaerde

(0 beoordelingen)