✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope tickets Alton Towers
Adres: Farley Lane
Alton
West-Midlands
Telefoon: +44 871 222 3330
Website: www.altontowers.com

Goedkoop dagje Alton Towers met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Alton Towers in Engeland. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Alton Towers Engeland!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting stoke on trent komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Een dagje pretpark Alton Towers

In het Engelse Stoke on Trent ligt het pretpark Alton Towers, in de tuinen van een prachtig Engels kasteel. Het themapark bestaat uit zowel een Attractiepark als een Waterpark. Zo geniet je hier niet alleen volop van alle spannende achtbanen, splashcoasters en andere attracties, maar kun je ook je uren lang vermaken met glijbanen, watervallen en rivieren. Je kunt je in de Alton Towers pretparken dus lange dagen vermaken. Onder de vele attracties vind je ook 'The Haunted House'. Dit is de langste pretpark ride van Europa. Kom naar Alton Towers voor een fantastisch dagje pretpark.

Attracties in Alton Towers

  • The Smiler
  • Katanga Cnyon
  • Forbidden Valley
  • Th13teen
  • Galactica

Overnachten bij Alton Towers

Wil je meerdere dagen genieten van Alton Towers dan kun je in het hotel of vakantiepark bij het pretpark verblijven. Het themapark beschikt over een prachtig resort met zelfs een golfbaan. Dus ook buiten de parken biedt Alton Towers nog extra vermaak. Geniet van een heerlijke pretpark vakantie in Alton Towers.

Beoordeling Alton Towers

(0 beoordelingen)