✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope tickets Mega Speelstad
Adres: Voetbalstraat 16
Wechelderzande
Vlaanderen
Telefoon: +32 33 09 2113
Website: www.speelstad.be

Goedkoop dagje pretpark Mega Speelstad met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Attractiepark Mega Speelstad in Wechelderzande. Voor een leuk dagje uit, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Mega Speelstad!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting turnhout komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Een dagje pretpark Mega Speelstad

Mega Speelstad is een enorm kinderpretpark, net buiten Antwerpen. Hier heb je een grote indoorkermis met allerlei leuke attracties en een grote buiten speeltuin. Het pretpark richt zich op bezoekers tot 14 jaar, die zich kunnen vermaken met klim en klautertoestellen maar ook botsauto's, elektrische karts, spelcomputers en meer. Voor de allerkleinste bezoekers zijn er 2 aparte peuterzones, waar zij zich lekker kunnen vermaken. 

Attracties in pretpark Mega Speelstad

  • Botsautos
  • Kiddy Rides
  • Discotwister
  • Jungle Loop 
  • Crazy Cans

Met groepen naar Mega Speelstad

Ook voor feestjes en gelegenheden kun je naar de Mega Speelstad. Grote groepen zoals schoolreisjes zijn ook van harte welkom. Ook wanneer je met het gezin een leuke verjaardagsfeestje met de kinderen wilt vieren, kun je gebruik maken van de arrangementen van Mega Speelstad. 

Beoordeling Mega Speelstad

(0 beoordelingen)