Adres: Europalaan 1
Kaatsheuvel
Noord-Brabant
Telefoon: + 31 416 53 7777
Website: www.efteling.com

Goedkoop dagje De Efteling met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark De Efteling in Kaatsheuvel. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark De Efteling!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting kaatsheuvel komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
16°C 5mm
3m/s 57% 75%
27 september
17°C / 12°C
matige regen
28 september
17°C / 11°C
lichte regen
29 september
17°C / 9°C
lichte regen
30 september
16°C / 9°C
zwaar bewolkt
1 oktober
15°C / 11°C
matige regen
2 oktober
22°C / 14°C
lichte regen
3 oktober
23°C / 13°C
half bewolkt
4 oktober
17°C / 10°C
lichte regen
5 oktober
18°C / 8°C
zwaar bewolkt
6 oktober
16°C / 11°C
matige regen
7 oktober
14°C / 9°C
lichte regen
8 oktober
14°C / 6°C
licht bewolkt
 

Een dagje Efteling Kaatsheuvel

Het grootste attractiepark van Nederland is een pretpark voor iedereen! Er zijn spannende achtbanen, waterattracties en vele andere attracties voor de echte waaghalzen, speeltuinen, draaimolens en andere leuke attracties voor de jongste bezoekers en er zijn leuke attracties voor het hele gezin. Geniet ook van de vele mooie shows in het park. Ieder jaar zijn er verschillende evenementen in de Efteling, laat u verwonderen in de Winter Efteling of kom naar het Efteling Midsummer Festival of het Negen Pleinen Festijn.

Attracties in De Efteling

  • Symbolica
  • Baron 1898
  • De Vliegende Hollander
  • Vogel Rok
  • Villa Volta

Winter Efteling

Geniet van winterse sferen in de Winter Efteling. Kom schaatsen in het IJspaleis, ga langlaufen op de langlaufbaan ’t Hijgend Hert, geniet van de winterse shows en optredens en warm u op bij het Vreugde vuur. Smul van de winterse hapjes als warme poffertjes, warme chocolade melk en heerlijke erwtensoep. Tijdens de Winter Efteling is het park volledig in heerlijke winterse sferen!

Overnachten in de Efteling

Wilt u zo lang mogelijk genieten van de Sprookjes wereld en de vele attracties van de Efteling? Kom dan overnachten in de Efteling. Boek één van de hotelkamers, vakantiewoningen of appartementen in de Efteling. Verblijf in het Efteling Hotel, Vakantiepark Bosrijk of Vakantiepark Loonsche Land en geniet nog langer van uw verblijf in de Efteling. Een overnachting in één van deze accommodaties is altijd inclusief toegang tot het attractiepark en gratis voor kinderen tot en met 3 jaar.

lees verder...

Reviews Efteling

9.6 (2 beoordelingen)
Geweldig park voor alle leeftijden
7 maanden geleden
Jouw review
Voor jonge kinderen is er het sprookjesbos, voor sensatiezoekers zijn er meerdere achtbanen en er is ook voldoende horeca om even te kunnen uitrusten. Op het park kan je kinderwagens, rolstoelen en scootmobielen huren, mocht je deze zelf niet kunnen meenemen. Alles is thematisch ingericht en op de meeste plaatsen is ook thematische sfeermuziek te horen. De entreeprijs is wel hoog, maar maak er een goede dag van en het is het zeker waard, bovendien kun je online vaak goedkoop je tickets boeken
Lees verder...
4 van 4 critici vonden deze review nuttig