✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope tickets Walibi Belgium
Adres: Boulevard de l'Europe 100
Wavre
Waals-Brabant
Telefoon: +32 10 42 1500
Website: www.walibi.be

Goedkoop dagje Walibi België met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Walibi in Waver. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Walibi België!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting wavre komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Een dagje Walibi Belgium

Geniet met de hele familie of met al je vrienden van een dag vol sensationele attracties in pretpark Walibi Belgium. Beleef de spanning in de uitdagende coasters als de Calamity Mine, Radja River, de Vampire,Weerwolf of de Dalton Terror. En dan is er natuurlijk ook nog de PULSAR. Deze splashcoaster is verkozen tot de beste nieuwe attractie ter wereld! Kom naar Walibi Belgium en geniet! In het park staan 9 thrill rides voor de sensatiezoekers, 14 familie attracties en 16 attracties gericht op de jongere bezoekers. Walibi Belgium heeft volop leuke en spannende attracties voor iederen, jong en oud. Kan je niet wachten om een attractie in te gaan? Maak dan gebruik van de speedypass of de 4x pass, waarmee u versneld een attractie in kunt en niet hoeft te wachten in een de rij. Zo kunt u optimaal genieten van Pretpark Walibi Belgium!

Attracties in Walibi Belgium

  • Pulsar
  • Cobra
  • vampire
  • Tiki Waka
  • Calamity Mine

Met groepen, feestjes of schoolreisje naar Walibi Belgium

Gedeelde vreugde is dubbele vreugde en dat kan natuurlijk in Walibi! Kom met al je vrienden, familieleden, je club of met je hele schoolklas naar Walibi, voor een dag vol spanning en plezier. Walibi heeft arrangementen voor verschillende groepen, zoals gemengde groepen, jeugdgroepen, schoolreisjes, maar ook voor groepen reizigers, senioren en mindervaliden. Wil je een verjaardag vieren in het pretpark, uiteraard ook dat kan in Walibi. Bij Walibi is iedereen welkom en Walibi biedt voor allen een onvergetelijke dag!

Overnachten bij Wailibi Belgium

Wanneer u niet genoeg kunt krijgen van Walibi Belgium, dan kunt u natuurlijk ook in de buurt van het pretpark blijven overnachten en meerdere dagen genieten van Walibi Belgium en de prachtige omgeving. Waterloo en de Belgische hoofdstad Brussel liggen binnen een half uur rijden. Zo is een dagje uit naar Walibi Belgium uitstekend te combineren met een stedentrip Brussel. Let op: Bij het boeken van een hotel, zijn de tickets voor Walibi niet automatisch in begrepen!

Beoordeling Walibi Belgium

(0 beoordelingen)