✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope tickets Julianatoren
Adres: Amersfoortseweg 35
Apeldoorn
Gelderland
Telefoon: +31 553 55 3265
Website: www.julianatoren.nl

Goedkoop dagje Julianatoren met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Julianatoren in Apeldoorn. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Julianatoren!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting apeldoorn komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Een dagje Julianatoren Apeldoorn

Pretpark Julianatoren is een echt familiepretpark met meer dan 60 attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Er zijn allerlei leuke attracties waar kinderen een ritje in kunnen maken, maar ook tal val attracties waar ze lekker kunnen spelen, klimmen, klauteren en ravotten. In het park zullen de kinderen zich vermaken met de bungee-trampolines, mega muizenschommel, de paardenbaan, de safaribaan, het Reuzenrad en alle andere prachtige attracties. Een dagje uit naar Attractiepark Julianatoren is een dagje uit vol plezier voor het hele gezin!

Attracties in Julianatoren

  • Draaiende Piraat
  • Vliegende bus
  • Tollende hoed
  • Jul's helikopterbaan
  • Muizenval

Met groepen, feestjes of schoolreisje naar Attractiepark Julianatoren

Attractiepark Julianatoren is het pretpark voor het leukste schoolreisje voor het basisonderwijs. De kinderen kunnen zich de hele dag in het park vermaken en genieten van allerlei lekkers uit het pretpakket. Attractiepark Julianatoren biedt zelfs de mogelijkheid om het busvervoer te regelen, zo wordt het schoolreisje naar en van het pretpark volledig door Julianatoren verzorgd. Naast de families, dagjes mensen en schoolreisjes ontvangt Julianatoren ook graag andere grote groepen. Voor groepen vanaf 20 personen zijn er arrangementen, welke ook zijn uit te breiden met extra’s, zoals drankjes en allerlei lekkers en lunchpakketten.

Feestje vieren? Kom naar Attractiepark Julianatoren

Ook voor een feestje is pretpark Julianatoren een ideale locatie. Voor familiedagen, bedrijfsuitjes, verjaardagsfeestjes, of andere soort festiviteiten biedt Julianatoren gelegenheid. Maak keuze uit verschillende arrangementen voor groepen, of vraag één van de brochures aan.

Beoordeling Julianatoren

(0 beoordelingen)