✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope tickets Playmobil Funpark
Adres: Brandstätterstraße 2-10
Zirndorf
Beieren
Telefoon: +49-911 96 661455
Website: www.playmobil-funpark.de

Goedkoop dagje Playmobil Funpark met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor Playmobil Funpark in Neurenberg. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Playmobil park!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting neurenberg komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Een dagje Playmobil Funpark met het hele gezin!

Naast de Duitse stad Neurenberg vind je het Playmobil Funpark. Dit mooie themapark is volledig in Playmobil stijl en richt zich vooral op de jongere bezoekers. Je vind hier tal van leuke klim en klauter attracties, springkussens en andere attracties verdeeld over verschillende themawerelden. Zo is een Fairyland, Knight's Castle en een Mermaid Kingdom. Er zijn ook verschillende indoor attracties en speelgelegenheden, zoals het HOB center, waar kinderen kunnen spelen en leren. 

Attracties in Playmobil Funpark

  • Paddle Boats
  • Peddle Karts
  • HOB Center
  • Pirate Ship
  • Mini-Golf

Voorzieningen in Playmobil Funpark

In het Funpark vind je diverse aanvullende voorzieningen. Zo zijn er voldoende eetgelegenheden en is er zelfs een biergarten. Bezoekers die met een electrische- of hybride auto naar het park komen kunnen hier gratis hun auto opladen. 

Minivakantie naar Playmobil Funpark

Voor wie één dag in het Playmobil Funpark niet genoeg is, is er ook de mogelijkheid om te overnachten in het Playmobil Hotel. Het hotel heeft mooie grote kamers en is uiteraard een echt familiehotel. Verblijf voordelig in het hotel en geniet extra lang van het Playmobil Funpark.

Beoordeling Playmobil Funpark

(0 beoordelingen)