✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope tickets Phantasialand
Adres: Berggeiststraße 31-41
Brühl
Noordrijn-Westfalen
Telefoon: +49 223 23 6600
Website: www.phantasialand.de

Goedkoop dagje Phanatasialand met het hele gezin? Vind hier de beste aanbiedingen voor pretpark Phantasialand in Brühl. Voor een leuk dagje uit of weekendje weg, vol spanning en avontuur voor jong en oud, ga je naar attractiepark Phantasialand!

Pretpark tickets met korting

 

Weersverwachting bruhl komende 14 dagen

Weerdata is tijdelijk niet beschikbaar...
 

Een dagje pretpark Phantasialand

Spannende attracties, spetterende shows, in Phantasialand vindt u het allemaal. Er zijn spannende en leuke attracties voor bezoekers van iedere leeftijd. U hoeft zich hier echt geen moment te vervelen. Er zijn phantastische wildwaterbanen en Rollercoasters, zoals de Taron en de Black Mamba. Voor de jongere bezoekers zijn er leuke attracties, waaronder verschillende draaimolens en een waterspeelplaats. Ook is er een speciaal Kinderland in het park. In het park worden ook verschillende prachtige theatershows gegeven, met veel dans en acrobatiek. Aan het eind van de dag kunt u tijdens de (Duitstalige) Dinnershow Fantissima genieten van een heerlijke maaltijd en een prachtige theatershow. Phantasialand staat garant voor een lange dag vol spanning, avontuur en verwondering voor het hele gezin!

Attracties in Phantasialand

  • Raik
  • Taron
  • Black Mamba
  • Talocan
  • Wellenflug

Overnachten in Phantasialand

Phantasialand heeft twee thema hotels, Tamambo en Ling Bao, waarmee prachtige hotelarrangementen met verschillende kortingen worden geboden. Dit gaat van 20% korting op een overnachting en toegang tot het park, tot een gratis overnachting en wel twee dagen gratis toegang tot Phantasialand. Het is tijdelijk zelfs mogelijk na sluitingstijd van het park, een uur lang te genieten van de wereldrecord achtbanen Taron en Raik.

Bedrijfsuitjes naar Phantasialand

Phantasialand biedt naast de spanning en avontuur in het park, ook de gelegenheid voor bedrijven om hier vergaderingen, conferenties, bedrijfsuitjes of zelf de grotere bedrijfsfeesten te vieren. Zo is er de evenement locatie Quantum in het park ook zijn er diverse vergaderruimtes te boeken. Ook in het park zijn er verschillende locaties beschikbaar voor een bedrijfsevenement. Zo kan een zakelijk evenement gecombineerd worden met spanning, avontuur en plezier.

Beoordeling Phantasialand

(0 beoordelingen)