✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Istanbul 16662783 123rf

Goedkope cruise vakantie Zwarte Zee 2021 boeken? Travel Bucketlist heeft de beste cruise aanbiedingen verzameld. Of je nu opzoek bent naar een last minute cruise vakantie, all inclusive cruise deals of een voordelige cruisevakantie dag aanbieding. Hier vind je de goedkoopste cruisereizen voor de Zwarte Zee.

Ook op deze pagina:
 

Beste reisbureaus zwarte zee

 

Verrassende Zwarte Zee cruise

Rondom de Zwarte Zee liggen verschillende mooie steden in Oekraïne, Roemenië en Bulgarije. De Zwarte Zee is van de Middellandse Zee gescheiden door de Bosporus, waar de Turkse stad Istanboel ligt. Andere steden aan de Zwarte Zee als Sotchi, Varna, Sebastopol, Yalta en Odessa zijn even boeiend als Istanboel. De rijke geschiedenis van deze regio, maakt van de steden aan de kust verrassend leuke vakantiebestemmingen. Niet alleen kun je hier veel cultuur opsnuiven, ook de natuur rondom de Zwarte Zee is beeldschoon. En wanneer je een cruise over de Zwarte Zee maakt heb je de gelegenheid ook nog een mooi deel van de Middellandse Zee mee te pakken. Bezoek bestemmingen aan de Turkse kust of diverse Griekse eilanden.