✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Dubai

Goedkope cruise vakantie Dubai 2021 boeken? Travel Bucketlist heeft de beste cruise aanbiedingen verzameld. Of je nu opzoek bent naar een last minute cruise vakantie, all inclusive cruise deals of een voordelige cruisevakantie dag aanbieding. Hier vind je de goedkoopste cruisereizen voor Dubai.

Ook op deze pagina:
 

Beste reisbureaus dubai

 

Rijkdom en cultuur in het Midden Oosten

Het Midden Oosten kent vele prachtige bestemmingen. In de Perzische Golf liggen de bijzondere staten Dubai, Bahrein, Qatar en Abu Dhabi. Met hun overdadige rijkdommen zie je hier luxe en weelde waar je alleen maar van kan dromen. Het Midden Oosten heeft zoveel meer te bieden. Ook Saudi-Arabië, Yemen en Oman hebben verrassende charmes. Zo zijn de woestijngebieden kleurrijk en kunnen verrassend groen zijn tijdens de Moesson. Daarnaast heeft dit gebied ook een rijke historie en cultuur.

Cruise van Middellandse Zee naar het Verre Oosten

Via het Suez kanaal reis je vanaf de Middellandse Zee naar de Rode Zee. Hier liggen de Israëlische badplaats Eilat en de Egyptische badplaatsen Sharm el Sheikh en Hurghada. Deze zijn onder andere populair vanwege de mogelijkheid te duiken in de koralen van de Rode Zee. Vanuit de Rode Zee reis je langs Saudi Arabië, Yemen, Oman, Dubai, Abu Dhabi, Qatar en Bahrein. Dit gebied oogt woest en onherbergzaam, maar de flora en fauna is hier verrassend divers. Dit geldt niet alleen voor de Perzische golf, maar ook voor de rode zee en het gebied rondom Salalah in Oman, wanneer dit woestijnachtige gebied tijdens de Moesson verrassend groen en weelderig oogt. Ook de vele culturele en historische bezienswaardigheden in het Midden Oosten maken van deze cruise een onvergetelijke reis.