✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

West Middellandse Zee

Goedkope cruise vakantie West Middellandse zee 2021 boeken? Travel Bucketlist heeft de beste cruise aanbiedingen verzameld. Of je nu opzoek bent naar een last minute cruise vakantie, all inclusive cruise deals of een voordelige cruisevakantie dag aanbieding. Hier vind je de goedkoopste cruisereizen voor West Middellandse zee.

Ook op deze pagina:
 

Beste reisbureaus west middellandse zee

 

Cruise van Spanje tot Italië

Van de Straat van Gibraltar tot Italië bevinden zich talloze populaire vakantie bestemmingen rondom de Middellandse zee. Denk aan Barcelona, Malaga en alle badplaatsen aan de Costa's, Montpellier, Marseille en de Franse Rivièra, maar natuurlijk ook prachtige Italiaanse steden als Rome, Palermo. En dan zijn er natuurlijk nog de eilanden Sicilië, Sardinië, Corsica, Mallorca, Ibiza en Menorca. Ieder van deze bestemmingen heeft zo zijn charmes en tijdens een cruise over het westelijk deel van de Middellandse zee kun je de culturele hoogtepunten van deze bestemmingen in dit populaire vakantiegebied bezoeken. Maak een cruise over de Middellandse zee en geniet van al het moois dat het Mediterraan gebied te bieden heeft.

De Middellandse zee heeft meer te bieden dan mooi weer en cultuur. Ook de natuur heeft prachtige elementen. De vele prachtige bergen met hun pieken en grotten en de woeste vulkanen zijn een uitstekende bestemming voor een excursie. Hoewel het westelijke deel van de Middellandse zee vele prachtige culturele elementen heeft, die je eigenlijk niet mag missen, is ook hier de natuur zeer de moeite waard. Maar even gewoon lekker genieten op het strand, een beetje watersporten of winkelen en een terrasje pakken kan natuurlijk ook. Maak een cruise over de Middellandse zee en geniet van al het moois dat het Mediterraan gebied te bieden heeft.