Goedkope cruise West Europa 2020-2021

Goedkope cruise vakantie West Europa 2020-2021 boeken? Travel Bucketlist heeft de beste cruise aanbiedingen verzameld. Of je nu opzoek bent naar een last minute cruise vakantie, all inclusive cruise deals of een voordelige cruisevakantie dag aanbieding. Hier vind je de goedkoopste cruisereizen voor West Europa.

Ook op deze pagina:

 

Beste reisbureaus west europa

 

Cruise Frankrijk, Spanje en Portugal

Aan de Atlantische oceaankust van Europa zie je prachtige natuur, pittoreske dorpen, bruisende steden en zomers is het weer ook hier heerlijk. Over de gehele wereld zijn prachtige locaties te bezoeken met een cruisereis. Maar Europa heeft zijn charmes. Een West-Europese cruise, langs Frankrijk, Spanje en Portugal geeft een heel ander beeld van deze populaire vakantiebestemmingen. Langs de Atlantische oceaankust liggen de havensteden La Havre, Bordeaux, Bilbao, Vigo, Porto, Lissabon en Gibraltar. Ontdek de kunst en cultuur van de verschillende regio’s, en geniet van de natuur in deze gebieden. Hou je van eilandhoppen, dan zijn de Azoren en de Canarische eilanden een uitstekende bestemmingen voor West-Europese Cruise.

West Europa cruise vanuit Nederland

Rotterdam, IJmuiden en Amsterdam zijn in Nederland de cruisehavens van waaruit je een ontspannende cruise langs de kust van West Europa kunt maken. Andere havens die dichtbij zijn, zijn Zeebrugge en Bremerhaven. Deze havens zijn goed bereikbaar en je kan je cruise ontspannen beginnen, voor je eerst een vliegreis hoeft te maken. Begin je cruise gemakkelijk dichtbij huis en geniet van luxe en comfort, terwijl je langs de mooiste gebieden aan de Europese Westkust vaart.

lees verder...

Populaire cruise bestemmingen west europa