✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope cruise vakantie Noord Europa 2021 boeken? Travel Bucketlist heeft de beste cruise aanbiedingen verzameld. Of je nu opzoek bent naar een last minute cruise vakantie, all inclusive cruise deals of een voordelige cruisevakantie dag aanbieding. Hier vind je de goedkoopste cruisereizen voor Noord Europa.

Ook op deze pagina:
 

Beste reisbureaus noord europa

 

De mooiste cruise bestemmingen van Noord Europa

Noord-Europa heeft veel mooie gebieden om te bezoeken. Engeland, Schotland, de Faröer eilanden, IJsland, de landen rond de Oostzee en natuurlijk Scandinavië. De landschappen zijn weelderig en groen, met ruwe rotsen en serene stranden. Af en toe wordt de natuur doorbroken door een historische stad of een idyllisch dorp. Steden als Sint Petersburg, Stockholm, Oslo en Reykjavik wil je absoluut eens gezien hebben, maar de rijke flora en fauna van noord Europa is het bewonderen waard. IJsland met haar Geisers en ruwe kustlijnen, de Noorse Fjorden, de bijzondere Faröer eilanden, de Schotse Hooglanden. Maak een Cruise door Noord Europa en bewonder de vele hoogtepunten.

Cruisevakantie vanuit Nederland

Voor een cruise door Noord Europa hoeft u niet eerst naar een verre bestemming te vliegen. Nederland heeft met Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden drie Cruise havens, van waaruit je verschillende routes door Europa en ver daarbuiten kunt varen. De Cruise Terminals van Amsterdam en Rotterdam zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. Andere cruisehavens dicht bij huis zijn Zeebrugge, Hamburg en Kiel.

Populaire cruise bestemmingen noord europa