✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Galapagos 42789566 123rf

Goedkope cruise vakantie Galapagos Eilanden 2019 boeken? Travel Bucketlist heeft de beste cruise aanbiedingen verzameld. Of je nu opzoek bent naar een last minute cruise vakantie, all inclusive cruise deals of een voordelige cruisevakantie dag aanbieding. Hier vind je de goedkoopste cruisereizen voor Galapagos Eilanden.

Ook op deze pagina:
 

Beste reisbureaus galapagos eilanden

 

Ontdek de Galapagos Eilanden

De eilandengroep Galapagos eilanden liggen een ruime 1000 kilometer voor de kust van Equador. Deze vulkaaneilanden zijn bekend om hun bijzondere natuur. Doordat de eilanden nooit verbonden zijn geweest met andere landmassa's komen hier veel unieke dieren en planten voor. De onderwaterwereld rondom de eilanden is beeldschoon en ook op de eilanden zelf vind je een bijzondere en kleurrijke natuur. De meest bekende dieren hier, zijn Darwin's Vinken. Je zijn hier echter nog ele andere bijzondere dieren. De Galapagos eilanden zijn een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en mensen die graag duiken of snorkelen. Tijdens een Galapagos eilanden cruise, maak je een ontdekkingsreis met een klein cruiseschip langs de verschillende eilanden, waar je alle hoogtepunten van de eilanden kunt bewonderen. In deze meer intieme sfeer is een cruise langs de Galapagos eilanden een unieke ervaring.