✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Marseille 47508544 123rf

Goedkope cruise vakantie Frankrijk 2021 boeken? Travel Bucketlist heeft de beste cruise aanbiedingen verzameld. Of je nu opzoek bent naar een last minute cruise vakantie, all inclusive cruise deals of een voordelige cruisevakantie dag aanbieding. Hier vind je de goedkoopste cruisereizen voor Frankrijk.

Ook op deze pagina:
 

Beste reisbureaus frankrijk

 

West-Europa cruise naar Frankrijk

Aan de Atlantische kust van Frankrijk liggen verschillende mooie cruisebestemmingen. Een populaire bestemming is Le Havre, aan de monding van de Seine. Vanuit hier kun je een excursie maken naar Parijs, waar vele mooie bezienswaardigheden te bezoeken zijn. Direct aan de kust zijn ook Cherbourg, Brest, Lorient, Saint-Malo en Bordeaux populaire bestemmingen. Aan de kust in Normandië en Bretagne zijn veel bezienswaardigheden uit de 2e wereld oorlog te bewonderen evenals gezellige historische steden en een beeldschone natuur. De bruisende stad Bordeaux is een must-see.

Middellandse Zee cruise naar Frankrijk

De meest populaire cruisebestemmingen van Frankrijk liggen echter in de Middellandse Zee. Aan de kust vind je hier de mooie historische steden Marseille en Nice, maar ook de mondaine bestemmingen Cannes, Saint-Tropez en Monaco. Je kunt in deze cruisebestemmingen niet alleen de historische bezienswaardigheden bewonderen, met een beetje geluk spot je een wereldster. Het Mediterrane klimaat zorgt het hele jaar voor heerlijk weer om excursies te maken, terrasjes mee te pakken en met een heerlijk vakantiegevoel deze mooie bestemmingen te verkennen. Tussen Frankrijk en Italië ligt het eiland Corsica, dat ook tot de Franse Republiek behoort. Corsica heeft een weelderige natuur en charmante dorpjes om te bezoeken.

Gerelateerde artikelen