✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Curacao

Goedkope cruise vakantie Curacao 2020-2021 boeken? Travel Bucketlist heeft de beste cruise aanbiedingen verzameld. Of je nu opzoek bent naar een last minute cruise vakantie, all inclusive cruise deals of een voordelige cruisevakantie dag aanbieding. Hier vind je de goedkoopste cruisereizen voor Curacao.

Ook op deze pagina:

 

Beste reisbureaus curacao

 

Caribbean Cruise Curaçao

Het prachtige Curaçao is niet alleen een heerlijke bestemming voor een zonvakantie, het is ook de basis voor een ontspannende cruise door de Caribbean. Het eiland Curaçao zelf biedt natuurlijk al mogelijkheden genoeg voor leuke uitstapjes. Willemstad, met de wijkenwijken Punda en Otrabanda, de stranden, metKenepa Beach als een van de mooiste stranden van Curaçao en natuurlijk kan er volop gedoken en gesnorkeld worden. Vanuit Curaçao voert de cruise langs verschillende landen en ieder land heeft zo zijn eigen charmes. Een cruise door de Caribbean vanuit Curaçao is dan ook zeker een aanrader.

Caribbean cruise vanuit Curaçao

Vanuit Curaçao valt er veel te ontdekken in de Caribbean. Niet alleen zijn er de vele mooie eilanden, zoals de Dominicaanse Republiek, Barbados, Cuba en Jamaica. Ook de landen zoals Mexico, Costa Rica en Panama hebben zo hun aantrekkingskracht. Costa Rica heeft een prachtig regenwoud en in het oerwoud van Panama gaan nog mooie historische gebouwen verscholen.Mexico heeft de Maya ruïnes en met Cancun één van de meest bruisende steden in het Caribisch gebied. Voor de kust van Mexico ligt het eiland Cozumel. Dit is een waar paradijs waar het op snorkelen en duiken aan komt.

lees verder...