Wintersport Tsjechië inclusief skipas 2019/2020

Goedkope skivakantie Tsjechië inclusief skipas 2019/2020 boeken? Vind hier de beste voor Tsjechië. Of je nu op zoek bent naar een of een . Je vindt hier de goedkoopste wintersport skivakanties inclusief skipas voor Tsjechië.

Helaas, er zijn momenteel geen vakantiedeals in deze categorie. Bekijk snel alle andere !
 

Wintersport tsjechie inclusief skipas

 

Skivakantie Tsjechië

Tsjechië staat nog steeds bekend als goedkope wintersport bestemming. Over het algemeen zijn hier weinig uitdagende pistes te vinden, in de relatief laag gelegen skigebieden. Ondanks dat, kan men toch hier heerlijk ontspannen een skivakantie doorbrengen. Het is dan ook een populair alternatief voor de wintersportlanden Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. De combinatie van lage prijzen, goede voorzieningen en een gezellig maar niet te druk nachtleven, zorgt voor een breed publiek aan wintersport toeristen.

Sneeuwzekerheid en pistecondities in Tsjechië

In de afgelopen paar decennia dat Tsjechië steeds populairder is geworden als wintersportbestemming, is er veel geïnvesteerd in het verbeteren van de voorzieningen en pistecondities. Zo zijn er veel modernere liftinstallaties geplaatst, zijn er meer sneeuwkanonnen gekomen en worden de pistes beter geprepareerd. Door de lagere ligging van de pistes, zo tegen de 1000 meter hoogte, zijn de pistes voornamelijk geschikt voor beginners en families. Met 26 kilometer piste is Spindleruv Mlyn het grootste skigebied. Hier zijn wel zwarte pistes te vinden, maar deze zijn niet uitdagend voor de vergevorderde wintersporter. Voor een heerlijk ontspannende wintersport vakantie zijn de skigebieden in Tsjechië echter prima.

Après-ski in Tsjechië

Bij de skigebieden zijn ook gezellige dorpjes te vinden, met prima uitgaansgelegenheden. De après-ski is lang niet zo ruim opgezet als in Oostenrijk, maar men kan hier zeker gezellige avonden doorbrengen. Er zijn voldoende restaurants, bars en discotheken aanwezig. Wanneer u met een gezin in Tsjechië uw wintersportvakantie doorbrengt, dan zijn er vaak buiten het skiën om ook genoeg dingen te doen.

lees verder...
0
0
0
s2sdefault

Vakantieweertsjechie

Verwacht voor morgen: lichte regen
8°C 0mm
4m/s 87% 100%
23 november
7°C / 6°C
geheel bewolkt
24 november
7°C / 5°C
geheel bewolkt
25 november
7°C / 5°C
geheel bewolkt
26 november
6°C / 3°C
geheel bewolkt
27 november
6°C / 2°C
zwaar bewolkt
28 november
8°C / 3°C
lichte regen