Goedkope wintersport Tsjechië 2019

Goedkope skivakantie Tsjechië 2019 boeken? Vind hier de beste voor Tsjechië. Of je nu op zoek bent naar een of een . Je vindt hier de goedkoopste wintersport skivakanties inclusief skipas voor Tsjechië.

Skivakantie Tsjechië

Tsjechië staat nog steeds bekend als goedkope wintersport bestemming. Over het algemeen zijn hier weinig uitdagende pistes te vinden, in de relatief laag gelegen skigebieden. Ondanks dat, kan men toch hier heerlijk ontspannen een skivakantie doorbrengen. Het is dan ook een populair alternatief voor de wintersportlanden Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. De combinatie van lage prijzen, goede voorzieningen en een gezellig maar niet te druk nachtleven, zorgt voor een breed publiek aan wintersport toeristen.

Sneeuwzekerheid en pistecondities in Tsjechië

In de afgelopen paar decennia dat Tsjechië steeds populairder is geworden als wintersportbestemming, is er veel geïnvesteerd in het verbeteren van de voorzieningen en pistecondities. Zo zijn er veel modernere liftinstallaties geplaatst, zijn er meer sneeuwkanonnen gekomen en worden de pistes beter geprepareerd. Door de lagere ligging van de pistes, zo tegen de 1000 meter hoogte, zijn de pistes voornamelijk geschikt voor beginners en families. Met 26 kilometer piste is Spindleruv Mlyn het grootste skigebied. Hier zijn wel zwarte pistes te vinden, maar deze zijn niet uitdagend voor de vergevorderde wintersporter. Voor een heerlijk ontspannende wintersport vakantie zijn de skigebieden in Tsjechië echter prima.

Après-ski in Tsjechië

Bij de skigebieden zijn ook gezellige dorpjes te vinden, met prima uitgaansgelegenheden. De après-ski is lang niet zo ruim opgezet als in Oostenrijk, maar men kan hier zeker gezellige avonden doorbrengen. Er zijn voldoende restaurants, bars en discotheken aanwezig. Wanneer u met een gezin in Tsjechië uw wintersportvakantie doorbrengt, dan zijn er vaak buiten het skiën om ook genoeg dingen te doen.

lees verder...

Wintersport tsjechie inclusief skipas

0
0
0
s2sdefault

Beste reisbureau 2018

Vakantieweertsjechie

Verwacht voor morgen: onbewolkt
17°C 0mm
0m/s 57% 0%
22 september
20°C / 9°C
onbewolkt
23 september
19°C / 10°C
zwaar bewolkt
24 september
16°C / 11°C
geheel bewolkt
25 september
16°C / 10°C
lichte regen
26 september
16°C / 10°C
lichte regen
27 september
20°C / 13°C
lichte regen