Goedkope skivakantie Les Deux Alpes 2019 boeken? Vind hier de beste voor Les Deux Alpes. Of je nu op zoek bent naar een of een . Je vindt hier de goedkoopste wintersport skivakanties inclusief skipas voor Les Deux Alpes.

Skivakantie Les Deux Alpes, Isère

Door de aanwezigheid van een gletsjer is skigebied Les Deux Alpes sneeuwzeker te noemen. Het is hier zelfs in de zomer mogelijk te skiën. Het dorp Les Deux Alpes biedt direct toegang tot verschillende ski pistes. In het lager gelegen deel van het skigebied vind je vooral blauwe pistes, zoals in Vallée Blanche. Wil je meer uitdaging dan kun je de hoger gelegen pistes opzoeken. Ook biedt het grote funpark voldoende uitdaging. In het dorp kan na het skiën goed geaprès-skied worden, maar er zijn ook voldoende gelegenheden voor jonge gezinnen om zich te vermaken.

Skipistes Les Deux Alpes

skipiste kaart
blauwe pistes 118 km
rode pistes 35 km
zwarte pistes 30 km
langlauf loipes
wandelroutes 7 km
rodelbaan

Skigebied Les Deux Alpes

routebeschrijving
hoogte 1.650 m
skiliften 49
nl skiles
langlaufen
après-ski
kids
lees verder...

Skipas les deux alpes 2019-2020

De genoemde prijzen zijn een indicatie voor de (vanaf) prijzen van een losse skipas voor het skigebied. Deze skipas is geldig voor alle skiliften en pistes in les deux alpes. Wanneer je een wintersportvakantie les deux alpes inclusief skipas boekt, hoef je op de wintersportbestemming geen skipas meer te kopen.

Wintersport les deux alpes inclusief skipas

0
0
0
s2sdefault

Beste reisbureau 2018

Vakantieweerles deux alpes

Verwacht voor morgen:
0°C 0mm
0m/s % %
23 mei
0°C / 0°C
23 mei
0°C / 0°C
23 mei
0°C / 0°C
23 mei
0°C / 0°C
23 mei
0°C / 0°C
23 mei
0°C / 0°C

Sneeuwhoogte

Recente sneeuwhoogte les deux alpes