Goedkope skivakantie Sölden 2019 boeken? Vind hier de beste voor Sölden. Of je nu op zoek bent naar een of een . Je vindt hier de goedkoopste wintersport skivakanties inclusief skipas voor Sölden.

Skivakantie Sölden, Tirol

In het Ötztal ligt het skigebied van Sölden Hochsölden Vent en staat als één van de beste skigebieden bekend. Er zijn twee gletsjers aanwezig, waardoor het gebied sneeuwzeker is. Alle typen wintersporters zitten goed in Solden. In het dorp zelf is een heerlijke après-ski sfeer. Vanaf het eind van de middag tot diep in de nacht is hier vertier voor iedereen. Jonge gezinnen zijn dan ook beter af in het nabijgelegen Hochsölden. Rond het dorp Solden zijn weinig langlaufloipes en wandelroutes. Verder in het skigebied vindt u meer en betere routes. Nabij Solden ligt een uitdagend funpark, waar de freestylers naar hartenlust hun tricks kunnen tonen.

Skipistes Sölden

skipiste kaart
blauwe pistes 74 km
rode pistes 55 km
zwarte pistes 29 km
langlauf loipes 150 km
wandelroutes 30 km
rodelbaan

Skigebied Sölden

routebeschrijving
hoogte 1.377 m
skiliften 36
nl skiles
langlaufen
après-ski
kids
lees verder...

Skipas solden 2019-2020

De genoemde prijzen zijn een indicatie voor de (vanaf) prijzen van een losse skipas voor het skigebied. Deze skipas is geldig voor alle skiliften en pistes in solden. Wanneer je een wintersportvakantie solden inclusief skipas boekt, hoef je op jouw wintersportbestemming geen skipas meer te kopen.

Wintersport solden inclusief skipas

0
0
0
s2sdefault

Beste reisbureau 2018

Vakantieweersolden

Verwacht voor morgen: matige regen
18°C 6mm
1m/s 50% 1%
27 augustus
22°C / 9°C
lichte regen
28 augustus
19°C / 9°C
matige regen
29 augustus
15°C / 7°C
matige regen
30 augustus
17°C / 9°C
matige regen
31 augustus
19°C / 8°C
matige regen
1 september
19°C / 8°C
matige regen

Sneeuwhoogte

Recente sneeuwhoogte solden