Goedkope wintersport Andorra 2019

Goedkope skivakantie Andorra 2019 boeken? Vind hier de beste voor Andorra. Of je nu op zoek bent naar een of een . Je vindt hier de goedkoopste wintersport skivakanties inclusief skipas voor Andorra.

Skivakantie Andorra

Ondanks haar beperkte grootte is Andorra een echt wintersport paradijs. Het dwergstaatje kent eigenlijk maar twee grote skigebieden, maar dan zijn het wel twee skigebieden van formaat. Het bekendste is Grandvalira, met net iets meer dan 200 kilometer piste. Naast de mooie grote skigebieden heeft wintersport in Andorra nog een mooi voordeel. In Andorra hoeft men bijna geen btw te betalen. Naast een heerlijk goedkope wintersport in Andorra, kan men hier ook goedkoop winkelen en uitgaan.

Sneeuwzekerheid en piste condities in Andorra

In Andorra zijn de skigebieden Grandvalira met ruim 200 kilometer piste en Vallnord met bijna 100 kilometer piste. Deze skigebieden worden gevormd door de deel skigebieden bij 7 dorpen. In de pistes is een grote variatie te vinden. Zo zijn er brede toegankelijke pistes, die goed geprepareerd zijn, maar ook smalle ruwe ongeprepareerde pistes. Iedere wintersporter zal in Andorra zijn uitdagingen vinden. Door de hoge ligging van de skigebieden is men in Andorra ook verzekerd van een sneeuwzekere wintersportvakantie.

Après-ski in Andorra

In Andorra kan men ook heerlijk dineren, uitgaan en winkelen. De prijzen van het uitgaan liggen net iets onder het niveau van Nederland. In de 2 skigebieden in Andorra, liggen 9 skidorpen. Hierin is het aanbod van uitgaansgelegenheden ook gevarieerd. In dorpen als Ordino, Pas de la Casa en Saldeu is de après ski uitstekend. Ook in andere dorpen kan men gezellig avonden beleven.

lees verder...

Wintersport andorra inclusief skipas

0
0
0
s2sdefault

Beste reisbureau 2018

Vakantieweerandorra

Verwacht voor morgen: matige regen
13°C 3mm
1m/s 82% 100%
22 september
13°C / 6°C
matige regen
23 september
13°C / 5°C
geheel bewolkt
24 september
16°C / 7°C
half bewolkt
25 september
15°C / 4°C
geheel bewolkt
26 september
16°C / 4°C
onbewolkt
27 september
16°C / 6°C
zwaar bewolkt