Goedkope skivakantie Les Saisies 2019 boeken? Vind hier de beste voor Les Saisies. Of je nu op zoek bent naar een of een . Je vindt hier de goedkoopste wintersport skivakanties inclusief skipas voor Les Saisies.

Skivakantie Les Saisies, Savoie

Families met kinderen en beginners zitten absoluut goed in Les Saisies. Voor de wintersporters die rust en ontspanning zoeken is Les Saisies een uitstekende wintersport bestemming. Bij het dorp zijn veel groene, blauwe en ook rode pistes te vinden, sommige lopen tot in het dorp. Het dorp ligt in het skigebied Espace Diamant, in de schaduw van de Mont Blanc. Rondom het dorp liggen beboste berghellingen en alpenweiden, waar men ook heerlijk kan wandelen en langlaufen. Les Saisies is steeds populairder geworden, ondanks dat is hier geen bruisende après-ski te vinden. Les Saisies is vooral populair bij families en rust zoekende wintersporters.

Skipistes Les Saisies

skipiste kaart
blauwe pistes 108 km
rode pistes 62 km
zwarte pistes 15 km
langlauf loipes 60 km
wandelroutes 30 km
rodelbaan

Skigebied Les Saisies

routebeschrijving
hoogte 1.650 m
skiliften 79
nl skiles
langlaufen
après-ski
kids
lees verder...

Skipas les saisies 2019-2020

De genoemde prijzen zijn een indicatie voor de (vanaf) prijzen van een losse skipas voor het skigebied. Deze skipas is geldig voor alle skiliften en pistes in les saisies. Wanneer je een wintersportvakantie les saisies inclusief skipas boekt, hoef je op de wintersportbestemming geen skipas meer te kopen.

Wintersport les saisies inclusief skipas

0
0
0
s2sdefault

Vakantieweerles saisies

Verwacht voor morgen: lichte regen
23°C 1mm
2m/s 33% 8%
20 juni
17°C / 11°C
zware regenval
21 juni
18°C / 9°C
zware regenval
22 juni
16°C / 9°C
matige regen
23 juni
23°C / 13°C
zwaar bewolkt
24 juni
30°C / 18°C
licht bewolkt
25 juni
32°C / 19°C
onbewolkt

Sneeuwhoogte

Recente sneeuwhoogte les saisies