✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope rondreis Nepal 2021
Werelddeel: Azië
Vliegafstand: minder dan 9 uur
Taal: Nepalees
Valuta: Nepalese roepie
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Beste reistijd: Lente, Herfst
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope rondreis Nepal 2021 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. trek door het ongerepte landschap van Nepal. Ontdek de bijzondere natuur van de Himalaya. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Travel Bucketlist. Boek goedkoop een rondreis vakantie Nepal.

Ook op deze pagina:
 

Beste reisbureaus voor nepal

 

Nepal: Wandelen over het dak van de wereld

Nepal wordt ook wel 'het dak van de wereld' genoemd. En dit is niet verwonderlijk. Er zijn slechts 14 bergen op de wereld, hoger dan 8 kilometer. En 8 van deze bergen liggen in Nepal. De bekendste hiervan is natuurlijk ook de hoogste, Mount Everest. De bergen en dalen van het land, zorgen voor een bijzonder landschap, wat jaarlijks veel toeristen trekt. Het wandelen of trekken door de bergen van Nepal is een bijzondere ervaring. Je kunt hier mooie trekking tochten maken door de bergen, met de meest fantastische vergezichten en je komt door charmante dorpjes. Wandel ook heerlijk door hoofdstad Kathmandu en ontdek de cultuur van dit mooie land.

Combinatie reizen Nepal, Tibet, China

Nepal is omringd door mooie landen, China, Tibet, Bhutan en het indrukwekkende India. Je kunt gemakkelijk een rondreis Nepal combineren met een rondreis door één of zelfs meerdere van deze mooie rondreis bestemmingen. De flora en fauna alleen al een reden om deze landen te bezoeken. Ze hebben echter allemaal ook een boeiende cultuur en een lange geschiedenis, waarvan verschillende bezienswaardigheden een echte must-see zijn. De Taj Mahal en de Chinese muur zijn enkele van de vele mooie en indrukwekkende bezienswaardigheden.