✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope rondreis Cambodja 2021
Werelddeel: Azië
Vliegafstand: minder dan 12 uur
Taal: Khmer
Valuta: Cambodjaanse riel
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Beste reistijd: Lente, Winter
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope rondreis Cambodja 2021 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Bezoek het indrukwekkende Angkor Wat en ontdek de bijzondere natuur van Azië. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Travel Bucketlist. Boek goedkoop een rondreis vakantie Cambodja.

Ook op deze pagina:
 

Beste reisbureaus voor cambodja

 

Verken het sfeervolle Cambodja

Cambodja, het land van de Killing Fields, Angkor Wat en Phnom Penh. In Cambodja vind je veel mooie en indrukwekkende bezienswaardigheden, waaronder de heilige stad Angkor Wat, de enorme tempel Preah Vihear en de killing fields van Choeng Ek. Ook de hoofdstad Phnom Penh, met haar tempels en bijzondere gebouwen is een must visit. In het Nationaal park Preah Monivong zie je niet alleen de mooie natuur van Cambodja. Hier bevindt zich nog een verlaten stad, gebouwd door Franse Kolonisten. Cambodja is erg divers, met haar beeldschone jungle landschap en sfeervolle steden.

Combinatie reizen Thailand, Laos en Cambodja

Ook de buurlanden van Cambodja zijn absoluut het bezoeken waard. Ook in Thailand en Laos maak je kennis met een boeiende cultuur en weelderige natuur. Bezoek Bankok, de rivier Kwai, tempels en tempelruïnes en ontspan op het strand van Hua Hin. In Laos trek je door een beeldschoon landschap en ontdek je de geschiedenis en cultuur in Luang Prabang. Ontdek de bijzondere culturen en de natuur in Zuid Oost Azië tijdens een Cambodja rondreis.