Goedkope rondreis Griekenland 2020
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Grieks
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst

Goedkope rondreis Griekenland 2020 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Bezoek de mooiste steden en eilanden, met hun mooie stranden en pittoreske dorpjes. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Travel Bucketlist. Boek goedkoop een rondreis vakantie Griekenland.

Ook op deze pagina:

 

Beste reisbureaus voor griekenland

 

Mythische vakantie Griekenland

Griekenland is de oorsprong van veel mythen en sagen. Het land ademt ook zo'n sfeer. Met de bergen, ruwe kustlijnen, mooie stranden en de bijzondere natuur. En dan natuurlijk die pittoreske dorpjes en de vele ruïnes die aan lang vervlogen tijden doen denken. Het Parthenon op de Akropolis in Athene is natuurlijk één van de bekendste bezienswaardigheden van het land. Er valt echter veel meer te zien, te doen en van te genieten tijdens een rondreis door Griekenland.

Eilandhoppen in Griekenland

Tot Griekenland behoren maar liefst 6000 eilanden. Deze liggen verdeeld over meerdere eilanden groepen, die reiken tot aan de Turkse kust. Om zoveel mogelijk eilanden van een bepaalde groep te bezoeken kun je gaan eilandhoppen. De Ionische eilanden, de Cycladen, Dodekanesos en Sporaden lonen zich hier uitstekend voor. In de Cycladen vind je de eilanden Mykonos, Naxos en het beroemde Santorini. De Dodekanesos heeft onder andere de bekende eilanden Kos en Rhodos. Er zijn al met al te veel eilanden om te noemen. En ieder eiland heeft natuurlijk zijn charmes. Griekenland is al jaren een populaire vakantiebestemming en eilandhoppen is een uitstekende manier om verschillende eilanden te leren kennen.

lees verder...