Goedkope rondreis IJsland 2020
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: IJslands
Valuta: IJslandse kroon
Reisdocumenten: Paspoort of ID-bewijs
Beste reistijd: Gehele jaar!

Goedkope rondreis IJsland 2020 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. Bezoek mooie historische steden en de beeldschone Schotse Hooglanden. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Travel Bucketlist. Boek goedkoop een rondreis vakantie IJsland.

Beste reisbureaus voor ijsland

 

De bijzondere landschappen van IJsland

Het noordelijk gelegen IJsland heeft een bijzondere uitstraling. Het woeste land met haar groene weidse landerijen, vulkanen, rivieren en geisers is van zichzelf al beeldschoon. Met het Noorderlicht krijgt dit alles een mystieke sfeer, die van het IJslandse landschap een bijzonder geheel maakt. Een rondreis over IJsland voert je door de mooiste landschappen en brengt je natuurlijk naar de hippe en gezellige hoofdstad Reykjavik. Hier zie ontdek je ook de boeiende cultuur van dit mooie land.

Rondreis door de unieke natuur

Rondom Reykjavik ligt een mooi gebied met warmtebronnen, geisers en watervallen. Spring hier in de warmtebron Blue Lagoon en bezoek Thingvellir Nationaal park, waar je een ruig vulkanisch landschap vindt, met geisers, mooie meren en watervallen, als de 32 meter hoge Gouden Waterval. Tijdens een rondreis bezoek je meer nationale parken, waaronder het Vatnajökull Nationaal Park, waar je onder meer de zwarte waterval Svartifoss ziet. Het ruige landschap van IJsland is adembenemend mooi.

lees verder...