✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Goedkope rondreis Laos 2021
Werelddeel: Azië
Vliegafstand: minder dan 12 uur
Taal: Laotiaans
Valuta: Laotiaanse kip
Reisdocumenten: Paspoort, Reisvisum (nu regelen)
Beste reistijd: Lente, Winter
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope rondreis Laos 2021 boeken? Alle rondreis aanbiedingen en last minute rondreizen van de beste touroperators verzameld. trek door de ongerepte jungle van Laos. Ontdek de bijzondere natuur van Azië. De mooiste rondreizen met korting vind je bij Travel Bucketlist. Boek goedkoop een rondreis vakantie Laos.

Ook op deze pagina:
 

Beste reisbureaus voor laos

 

Bewonder paradijselijk Laos

Diep in de jungle van Zuidoost Azië ligt het ontspannen Laos. Laos is één van de dunst bevolkte landen van Azië. Trek door door dit mooie land en ontmoet de vriendelijke bevolking en bewonder de flora en fauna. Olifanten, Tijgers en andere indrukwekkende dieren leven hier in het wild. Het landschap, met bergen, landerijen en een prachtige donkere jungle. Ook Laos kent een koloniaal verleden, in de steden Luang Prabang en Vientiane zie je hier nog elementen van. Ook kun je mooie versierde tempels bezoeken. Tijdens een Laos rondreis reis je van hoogtepunt naar hoogtepunt.

Combinatie reizen Thailand, Laos en Cambodja

Ook de buurlanden van Laos zijn zeer het bezoeken waard. Ook in Thailand en Cambodja maak je kennis met een boeiende cultuur en weelderige natuur. Bezoek Bankok, de rivier Kwai, tempels en tempelruïnes en ontspan op het strand van Hua Hin. Bezoek Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja en de beroemde Angkor Wat tempelruïne. Ontdek de bijzondere culturen en de natuur in Zuid Oost Azië tijdens een Laos rondreis.