Vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort
Adres: Vondellaan 60
Zandvoort
Noord-Holland
Telefoon: +31 235 72 0000
Website: www.centerparcs.nl

Goedkoop weekje- of weekendje weg Center Parcs vakantiepark Park Zandvoort? Vind hier de beste aanbiedingen voor Center Parcs vakantiepark in Noord-Holland. Voor een mooie vakantie aan de kust en een actieve strandvakantie in Noord-Holland met kindervakantiepark met zwemparadijs.

 

Vakantie weer zandvoort komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
17°C 2mm
6m/s 86% 92%
29 september
16°C / 15°C
matige regen
30 september
16°C / 14°C
lichte regen
1 oktober
16°C / 13°C
zware regenval
2 oktober
12°C / 10°C
zware regenval
3 oktober
15°C / 10°C
zware regenval
4 oktober
14°C / 10°C
zware regenval
5 oktober
15°C / 12°C
matige regen
6 oktober
14°C / 12°C
lichte regen
7 oktober
15°C / 12°C
matige regen
8 oktober
14°C / 13°C
matige regen
9 oktober
14°C / 13°C
matige regen
10 oktober
15°C / 14°C
lichte regen
 

Vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort

Aan de kust, tussen Zandvoort en het Circuitpark Zandvoort ligt het Center Parcs Park Zandvoort. In en rondom vakantiepark Park Zandvoort vind je vele indoor en outdoor activiteiten. Zo is er een Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs aanwezig, een outdoor sport arena, een Jump XL, een laser battle arena en nog veel meer. Ook de volwassenen zullen zich hier prima vermaken. Ze kunnen zich ontspannen in een bubbelbad, Turks stoombad of de sauna. s'Avonds is er allerlei entertainment, waaronder live muziek en shows.

Het park ligt vlakbij het strand, het circuitpark en de boulevard van Zandvoort. Er is in de directe omgeving dus van alles te doen. In de natuurrijke omgeving prima wandelen en fietsen. Het Kennemerpark en het nationaal park Zuid-Kennemerland liggen vlakbij. Ook kun je een leuk uitstapje maken naar het gezellige Haarlem of Amsterdam.

Accommodaties Park Zandvoort

In het park heb je de keuze uit 4 soorten cottages, een hotelkamer of een hotelsuite. Er zijn Comfort Cottages, Premium en VIP Cottages. In de Cottages en het appartement geniet je van alle gemakken van thuis en in de VIP Cottage beschik je ook nog eens over een privé sauna. Op het park zijn ook Beach Chilla cottages beschikbaar. Dit zijn vintage ingerichte strandvillas, op het park. In de verblijven zijn maximaal 4 slaapkamers aanwezig, waardoor je knus met z'n tweeën naar Center Parcs kunt, of gezellig met een groep tot wel 8 personen.

Voorzieningen Park Zandvoort

  • Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
  • Market Dome
  • Sauna
  • Jump XL
  • Kinderboerderij
  • Laser Battle Arena
  • Fietsverhuur
  • Outdoor Sport Arena

lees verder...

Reviews Center Parcs Park Zandvoort

(0 beoordelingen)