✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos
Adres: Hommersumseweg 43
Heijen
Limburg
Telefoon: +31 485 49 6700
Website: www.centerparcs.nl

Goedkoop weekje- of weekendje weg Center Parcs vakantiepark Het Heijderbos heijen? Vind hier de beste aanbiedingen voor Center Parcs vakantiepark in Limburg. Voor een mooie vakantie in de natuur en een actieve vakantie in Limburg met kindervakantiepark met zwemparadijs.

 

Vakantie weer heijen komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
9°C 0mm
4m/s 78% 3%
25 november
9°C / 4°C
bewolkt
26 november
9°C / 4°C
zeer lichte bewolking
27 november
8°C / 2°C
bewolkt
28 november
6°C / 0°C
onbewolkt
29 november
5°C / -0°C
onbewolkt
30 november
7°C / -0°C
half bewolkt
1 december
5°C / 0°C
onbewolkt
2 december
5°C / -1°C
onbewolkt
3 december
6°C / 1°C
licht bewolkt
4 december
7°C / 2°C
bewolkt
5 december
8°C / 4°C
lichte regen
6 december
8°C / 4°C
bewolkt
 

Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos

Net onder Nijmegen ligt Center Parcs vakantiepark Het Heijderbos. In vakantiepark Het Heijderbos is van alles te doen, voor jong en oud. Je vindt hier vele indoor en outdoor activiteiten. Van het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo tot Waterfietsen. Van Kids Klub tot de High adventure experience. Ook voor volwassenen is er voldoende te doen. En zij kunnen zich ook prima ontspannen tijdens een bezoek aan de Arovite Wellness Salon. In het park is een uitgebreid aanbod van mogelijkheden om je mee te vermaken of te ontspannen.

Naast de vele activiteiten, is er in de omgeving van het park ook van alles te doen. In de bosrijke omgeving van dit noord-Limburgse park kun je prima wandelen en fietsen. Op nog geen uur rijden ligt het pretpark Toverland. De Kasteeltuinen van Arcen liggen op slechts een half uurtje van het park. Met een klein half uurtje ben je ook in het sfeervolle centrum van Nijmegen. Zo biedt Center Parcs vakantiepark Het Heijderbos volop gelegenheid voor een leuke vakantie in Nederland.

Accommodaties Het Heijderbos

In het vakantiepark heb je de keuze uit 3 soorten cottages of een hotelappartement. Er zijn Comfort Cottages, Premium en VIP Cottages. In de Cottages en het appartement vind je van alle gemakken van thuis en in de VIP Cottage beschik je ook nog eens over een privé sauna. In de verblijven zijn maximaal 4 slaapkamers aanwezig, waardoor je knus met z'n tweeën naar Center Parcs kunt, of gezellig met een groep tot wel 8 personen.

Voorzieningen Het Heijderbos

  • Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
  • Market Dome
  • Action Factory
  • Kidsclub
  • Kinderboerderij
  • Jungle Dome
  • Manege
  • Wellness / Beautysalon

lees verder...

Beoordeling Center Parcs Het Heijderbos

(0 beoordelingen)

Aanbevolen voor jou