✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Vakantiepark Le Silence du Midi
Adres: Le Moulin
Comus
Languedoc-Roussillon
Telefoon: +33 468 20 3626
Website: www.lesilencedumidi.com

Goedkoop weekje- of weekendje weg vakantiepark Le Silence du Midi. Vind hier de beste aanbiedingen voor het vakantiepark Le Silence du Midi. Voor een mooie vakantie in de natuur en een actieve vakantie in Frankrijk in een vakantiepark.

Familievakantie Zuid-Frankrijk

Net in de Pyreneeën ligt het kleinschalige vakantiepark Le Silence du Midi. Dit vakantiepark biedt verblijven van camping en safaritenten tot cottages, chalets en gîtes. De service hier is uitstekend, waardoor het op enthousiaste terugkerende gasten kan rekenen. Het door Vlamingen geëxploiteerde vakantiepark is kindvriendelijk en ligt op een fantastische locatie, met een prachtig uitzicht op beboste berghellingen. Er is een kinderland aanwezig waar de jeugd zich kan vermaken. Er is geen zwembad aanwezig, er bevindt zich echter op maar 5 minuten van het vakantiepark een recreatiemeer. 

Vakantie in de Pyreneeën

Zuid-Frankrijk is een populaire bestemming. Ook tijdens een vakantie in de Pyreneeën zal iedereen volop genieten. In deze beeldschone rustige omgeving kun je heerlijk wandelen of fietsen en volop genieten van de natuur. Liefhebbers van rust en natuur zullen heerlijk ontspannen in de bergen. Wil je genieten van een dagje aan de Middellandse Zee, dan ligt Perpignan op slechts 2 uurtjes rijden van het vakantiepark.  

Entertainment en faciliteiten 

  • restaurant, eetcafé/bar 
  • Animatieprogramma
  • Kinderland
  • Voetbalplein
  • Speelbos
  • Trampoline

lees verder...

Beoordeling Vakantiepark Le Silence du Midi

(0 beoordelingen)