✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Spanje Costa Dorada La Pineda Estival Park
Costa Dorada, Spanje
Estival Park
4 Sterren, hotel, all inclusive
8 dagen voor € 466,- p.p.
Vertrek: woensdag, 16 mei 2018
Vakantie op max 2 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam

Goedkope zonvakantie voor 16 mei 2018. Verblijf in het 4 sterren hotel Estival Park in La Pineda, net buiten Salou. Het hotel biedt goede service en veel luxe voorzieningen. Ook het strand en een bruisend uitgaanscentrum zijn in de buurt. Geniet van een all inclusive strandvakantie aan de Costa Dorada in Spanje.

Boek nu met korting

Geen € 616,- maar slechts

€ 466,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Costa Dorada Spanje: Hotel Estival Park

In het hotel Estival Park zijn alle voorzieningen die jij je kunt wensen voor een all inclusive zonvakantie aanwezig. Er zijn meerdere zwembaden, waarvan één zelfs met poolbar. Uiteraard is er een wellness center en er zijn veel gelegenheden om te sporten. En er is natuurlijk die aangename all inclusive service. Er zijn meerdere restaurants en bars aanwezig. Ook de kinderen worden in dit hotel niet vergeten, ook voor hen zijn er voldoende voorzieningen. Het strand is dichtbij en wil je even ergens iets eten of drinken, dan zijn er uitgaansgelegenheden dichtbij. Ook de populaire badplaats Salou is gemakkelijk te bereiken. Hier vindt je alles voor een fantastische all inclusive zonvakantie.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen