✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Benidorm Hotel Flamingo Oasis Rosw
Benidorm, Costa Blanca, Spanje
Hotel Flamingo Oasis
4 Sterren, hotel, all inclusive
€ 8 dagen voor € 639,- p.p.
Vertrek: donderdag, 2 juli 2020
Korting: 15%
7,7
Vakantie op max 3 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Eindhoven
Reisaanbieder: Sunweb

Zonvakantie aan de Spaanse Costa Blanca! Reis per 2 juli naar Benidorm en geniet hier van een verblijf 8 dagen in het 4 sterren all inclusive hotel Flamingo Oasis. Met zwembaden, wellness, entertainment en het strand en het centrum van Benidorm op loopafstand heeft dit hotel alles voor een heerlijke zonvakantie in Spanje. Bekijk nu deze Top Deal Costa Blanca!

Boek nu met korting

Geen € 749,- maar slechts

€ 639,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

All inclusive vakantie Spanje

Aan de Spaanse Costa's vind je vele populaire bestemmingen voor een all inclusive vakantie Spanje, zoals het bekende Benidorm aan de Costa Blanca. Verblijf vanaf 2 juli hier 8 dagen in het 4 sterren all inclusive hotel Flamingo Oasis. Hier kom je heerlijk tot rust aan de 3 zwembaden, kun je je vermaken met de sportvoorzieningen en het activiteiten programma. Het strand ligt op enkele minuten wandelen van het hotel en ook het centrum van Benidorm is gemakkelijk te bereiken. Boek nu deze mooie vakantie met 15% korting!

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen