✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Gran Canaria Bull Eugenia Victoria Rotg
Playa del Inglés, Gran Canaria, Spanje
Bull Eugenia Victoria & Spa
3.5 Sterren, hotel, resort, half pension
8 dagen voor € 646,- p.p.
Vertrek: vrijdag, 23 oktober 2020
Korting: 11%
8,4
Vakantie op max 5 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: TUI

Boek een heerlijke zonvakantie in oktober voor slechts € 646,- per persoon en ga lekker nazomeren op Gran Canaria! Je verblijft in het 3.5 sterren Hotel Bull Eugenia Victoria & Spa midden in Playa del Inglés. Zonvakantie Gran Canaria in een top hotel en tegen een scherpe prijs!

Boek nu met korting

Geen € 724,- maar slechts

€ 646,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Hotel Bull Eugenia Victoria

In het Hotel Bull Eugenia Victoria & Spa, midden in Playa del Inglés, zit je goed in oktober. Geniet hier van een heerlijke nazomer vakantie. In oktober liggen de temperaturen nog ruim in de 20 graden en is het heerlijk vertoeven op Gran Canaria. In het hotel kun je ontspannen met een verfrissend drankje bij één van de zwembaden, of relax in de wellness. Er is zelfs een jacuzzi op het dak! Er zijn allerlei activiteiten en er is een animatieteam aanwezig. Wil je er even uit, dan zijn winkels en uitgaansgelegenheden dicht bij. Ook het strand is op loopafstand. Zo geniet je hier optimaal van een heerlijke zonvakantie in oktober!

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen