✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Cyprus Paphos Aquamare Beach Spa
Paphos, Cyprus
Aquamare Beach & Spa
4 Sterren, hotel, logies+ontbijt
7 dagen voor € 380,- p.p.
Vertrek: dinsdag, 26 juni 2018
8,3
Vakantie op max 4 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam

Goedkope vakantie Cyprus voor 26 juni 2018. Verblijf in 4 sterren hotel Aquamare Beach & Spa, net buiten Paphos. Met de vele wellness voorzieningen is het Aquamare Beach& Spa de ideale accommodatie voor een goedkope relaxvakantie Cyprus. Laat je verwennen tijdens je zonvakantie Cyprus.

Boek nu met korting

Geen € 533,- maar slechts

€ 380,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Cyprus: Aquamare Beach & Spa

Het Aquamare Beach & Spa hotel heeft een groot en uitgebreid wellness centrum, met veel verschillende voorzieningen. Maar het heeft zoveel meer te bieden. Het hotel is gelegen op een rustige locatie, direct aan zee, maar ook redelijk dicht bij het centrum van Paphos. Er zijn meerdere zwembaden, waaronder een kinderbad. Voor de kinderen zijn er ook nog een speeltuin en een kinderclub. 's Avonds kun je je tijdens het diner culinair laten verwennen door de chefkok. Het hotel heeft twee restaurants, waaronder een à la carte restaurant. Er zijn ook nog twee snackbars en je kunt nog een afzakkertje nemen in één van de bars. Kom heerlijk tot rust in het Aquamare Beach & Spa.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen