✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Frankrijk Normandie P E V Rosw
Normandië, Frankrijk
Pierre et Vacances nu vanaf € 349,-
Autovakantie Frankrijk met korting!
Op = Op
Reisaanbieder: Sunweb

Last minute autovakantie vanaf € 349,-! Reis in juli naar één van de mooie accommodaties van Pierre et Vacances in Normandië en geniet van al het moois dat deze Franse kust regio te bieden heeft! Je boekt nu al een autovakantie naar Normandië met tot wel 19% korting!

Boek nu met korting

Op = Op

Pierre et Vacances nu vanaf € 349,-
pak deze deal
*disclaimer

Pierre et Vacances

Pierre et Vacances is een bekende aanbieder van vakantiehuizen, appartementen en vakantieparken in Frankrijk en diverse andere landen. In deze aanbieding vind je diverse vakantieverblijven voor een heerlijke last minute autovakantie. Vanuit Utrecht rijd je op je gemak in een uur of 7 naar de stad Caen. In dit aanbod van vakantieverblijven van Pierre et Vacances heb je de keuze uit 2 appartementenhotels, een appartement en een vakantiepark. Verblijf in éen van de kleine badplaatsen aan de kust, of slechts een kilometer of 10 land in waards, in één van deze mooie vakantieverblijven. Geniet van het echte Normandië tijdens deze mooie last minute autovakantie naar Frankrijk, met Pierre et Vacances, via Sunweb.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen