✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Thailand 2065376 Pixabay
Pattaya, Phuket, Krabi, Khao Lak
Zonvakantie Thailand februari 2020
vanaf € 697,- p.p.
Op = Op
Reisaanbieder: TUI

Het mooie Aziatische land Thailand is een prima bestemming voor een goedkope zonvakantie in februari 2020. Je kunt hier volop van natuur, cultuur, rust en natuurlijk ook zon, zee en strand genieten, tegen een scherpe prijs. Zo verblijf je al in een uitstekend 4 sterren hotel in Pattaya vanaf € 697,- per persoon. In je hotel maak je gebruik van goede voorzieningen en krijg je uitstekende service. Bezoek de bruisende badplaatsen en relax op het strand of bezoek bezienswaardigheden tijdens je goedkope zonvakantie in februari 2020!

Boek nu met korting

Op = Op

Zonvakantie Thailand februari 2020

pak deze deal
*disclaimer

Zonvakantie Thailand

Zonvakantie Thailand: mooie stranden, heerlijk weer, bruisende badplaatsen, luxe hotels. Thailand heeft alles wat je maar kunt wensen voor een heerlijke zonvakantie. Je krijgt hier uitstekende service en maakt gebruik van goede voorzieningen in je hotel, tegen een scherpe prijs. In dit aanbod vind je mooie reizen naar De Golf van Thailand, Khao Lak, Krabi en het populaire eiland Phuket. Februari is de laatste maand voor het regenseizoen begint, zo kun je nog lange dagen genieten van al het moois dat Thailand te bieden heeft. Ontspan op het strand, bezoek de gezellige badplaatsen of maak mooie excursies. Geniet van je zonvakantie naar Thailand in februari!

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen