✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Bali Sol Beach House
Bali, Indonesië
Sol Beach House Bali Benoa
4 Sterren, hotel, all inclusive
8 dagen voor € 1.309,- p.p.
Vertrek: woensdag, 4 juli 2018
9,0
Vakantie op max 5 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam

Goedkope zonvakantie voor 4 juli 2018. Verblijf in het 4 sterren hotel Sol Beach House Bali Benoa, Dit kleinschalig opgezette hotel, liggend aan het strand, is ideaal om tot rust te komen. Boek nu deze aanbieding Sol Beach House Bali Benoa en geniet van een ontspannende goedkope zonvakantie Bali.

Boek nu met korting

Geen € 1.475,- maar slechts

€ 1.388,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Bali Indonesië: Sol Beach House Bali Benoa

Met haar ligging direct aan het strand en in een rustige omgeving, is het Sol Beach House een prima accommodatie voor een ontspannende strandvakantie Bali. Het hotel zelf is ook redelijk kleinschalig opgezet. Er zijn voldoende voorzieningen aanwezig en je krijgt een all inclusive service. Je bent hier van alle gemakken voorzien. Bij het zwembad is een poolbar aanwezig. Het hotel heeft drie restaurants en bars, maar net buiten het hotel zijn ook allerlei uitgaansgelegenheden aanwezig, zoals restaurants en bars. Voor een gezellige en rustgevende all inclusive zonvakantie Bali, zit je goed in het Sol Beach House.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen