✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Winterzon Aanbieding Gran Canaria
Playa de Inglés, Gran Canaria
Bull Eugenia Victoria & Spa
3 Sterren, hotel, resort, half pension
8 dagen voor € 574,- p.p.
Vertrek: maandag, 21 januari 2019
8,1
Vakantie op max 5 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: Sunweb

Zonvakantie in januari. Winterzon vakantie Gran Canaria . Ontspan 8 dagen in het hotel resort Bull Eugenia Victoria & Spa, geniet van uitstekende service, luxe en comfort en natuurlijk een heerlijke winterzon. Pak nu deze aanbieding voor een zonvakantie in januari, naar Playa del Inglés op Gran Canaria.

Vakantiedeal

Geen € 714,- maar slechts

€ 574,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Zonvakantie Gran Canaria januari 2019

Verblijf in januari 8 heerlijke dagen in het hotel resort Bull Eugenia Victoria & Spa, in het centrum van het levendige Playa del Inglés. Gedurende het hele jaar ligt de temperatuur hier boven de 20 graden. Het is dan ook een ideale bestemming voor een winterzon vakantie. Playa del Inglés is een populaire bestemming onder toeristen, met leuke uitgaansgelegenheden, gezellige bars en restaurants. In Hotel Bull Eugenia Victoria & Spa zijn de voorzieningen en service van een dusdanig niveau dat je bijna het hotel niet wil verlagen. De klantwaardering geeft dit ook wel aan. Uiteraard is er een zwembad en zijn er sportvoorzieningen, maar er is ook een uitgebreid wellnesscentrum. Als gast mag je helemaal gratis ontspannen in dit Vita Wellness Center, waarbij je onder andere kunt kiezen uit zwembaden met waterjets, een Dode Zee bad of een Finse sauna. Pak deze aanbieding en geniet voordelig van een heerlijke winterzon vakantie Gran Canaria in januari 2019.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen