✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Zanzibar 4513192 Pixabay
Marumbi, Zanzibar, Tanzania
Paradise Beach Resort
3.5 Sterren, resort, all inclusive
9 dagen voor € 999,- p.p.
Vertrek: donderdag, 30 januari 2020
Korting: 28%
7,9
Vakantie op max 9 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: TUI

Voor de kust van Tanzania ligt het mooie eiland Zanzibar. Met heerlijk weer en prachtige stranden, is het hier volop genieten van een voordelige zonvakantie Zanzibar. Reis per 30 januari naar Zanzibar en verblijf hier in het all inclusive Paradise Beach Resort, waar je lekker kunt ontspannen. Bekijk nu deze Black Friday deal en boek een fijne vakantie naar Zanzibar tegen een scherpe prijs!

Boek nu met korting

Geen € 1380,- maar slechts

€ 999,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Strandvakantie Zanzibar

Februari is een goede maand voor een strandvakantie Zanzibar. Het weer is heerlijk, met weinig neerslag en hoge temperaturen. Ideaal om op het strand te liggen of lekker te kajakken voor de kust. Of lekker aan het zwembad te ontspannen met de all inclusive service van je hotel. In het Paradise Beach Hotel geniet je in Afrikaanse sferen van Hollandse gezelligheid. Het resort heeft een Nederlandse eigenaar. Relax met een coctail in de hand bij het zwembad of op het strand en droom even helemaal weg onder de Afrikaanse zon, tijdens deze ontspannende strandvakantie Zanzibar. 

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen