✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Costa Del Sol Torremolinos Bajondillo
Torremolinos, Costa del Sol, Spanje
Appartementencomplex Bajondillo
3 Sterren, appartement, logies
8 dagen voor € 308,- p.p.
Vertrek: dinsdag, 3 juli 2018
8,1
Vakantie op max 3 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam

Goedkope strandvakantie Torremolinos Costa del Sol voor 3 juli 2018. Verblijf in 3 sterren appartementencomplex Bajondillo, vlak aan het strand en bij het centrum van Torremolinos. Nette appartementen en het strand, restaurants en nachtleven van Torremolinos direct om de hoek. Bajondillo is een ideale accommodatie voor een strandvakantie Spanje.

Boek nu met korting

Geen € 586,- maar slechts

€ 308,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Costa del Sol: Bajondillo, Torremolinos

Het appartementencomplex Bajondillo in Torremolinos aan de Spaanse Costa del Sol is populair bij de Nederlandse toeristen. De appartementen zijn netjes en degelijk. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en als kers op de taart, is de locatie uitstekend. Het uitgaanscentrum en de restaurants zijn direct bereikbaar en je bent slechts een paar meter bij het strand verwijderd. Er is een Nederlands sprekende receptie, er is entertainment geregeld en er zijn aanvullende voorzieningen, zoals een zwembad, restaurant en bar, maar ook een kledingwasservice. Je bent hier van alle gemakken voorzien, tijdens een last minute zonvakantie Torremolinos.

Zonvakantie

Zonvakanties

Alle vakantie aanbiedingen voor de mooiste zonbestemmingen