✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Nederland Centerparcs Huttenheugte
Dalen, Nederland
Center Parcs, De Huttenheugte
4 Sterren, chalet
4 dagen voor € 449,-
Vertrek: vrijdag, 18 mei 2018

Goedkoop weekendje weg in Nederland voor 18 mei 2018. Boek voor het Pinksterweekend een comfortabel vakantiehuisje, in het Center Parcs vakantiepark De Huttenheugte. Ga zwemmen in het Aquamundo tropisch zwembad en bezoek Mega Mindy en haar vriendjes in Plopsa Indoor in Coevorden. Boek deze aanbieding Center Parcs de Huttenheugte en geniet van je weekendje weg in Nederland.

Boek nu met korting

Geen € 659,- maar slechts

€ 449,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Center Parcs: Vakantiepark De Huttenheugte

Met deze mooie vakantieaanbieding van Centerparcs, verblijf je het Pinksterweekend in vakantiepark de Huttenheugte. Deze aanbieding geldt voor een Cottage voor 6 personen. Het vakantiehuisje heeft 3 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een privé terras. In het parc is een Subrtropisch Aqua Mundo zwemparadijs aanwezig, het park is gelegen aan een recreatie meer. Ook is het indoorpretpark Plopsa Indoor Coevorden vlakbij gelegen. Het Drentse landschap geeft de mogelijkheid te genieten van een mooie wandel of fietstocht. Centerparcs vakantiepark De Huttenheugte biedt je alle voorzieningen voor een ideaal weekendje weg in Nederland. Geniet dit Pinksterweekend in vakantiepark De Huttenheugte.

 
Vakantiepark

Bungalowparken

De mooiste vakantiehuisjes en vakantiepark aanbiedingen