✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Centerparcs Park Eifel
Gunderath, Eifel, Duitsland
Park Eifel, Premium Cottage
3 Sterren, chalet, logies
5 dagen voor € 429,-
Vertrek: maandag, 29 april 2019
Korting: 19%
7,0
Reisaanbieder: Center Parcs

Midweek Center Parcs in de meivakantie. Reis naar Park Eifel in het mooie vulkaanlandschap van Duitsland en verblijf vanaf 29 april 5 dagen lang in een Premium Cottage voor 6 personen, voor slechts €429,-. Verken de mooie bosrijke heuvelachtige omgeving, vermaak je met de vele activiteiten en duik in de Aqua Mundo. Boek deze Center Parcs actie voor een meivakantie met korting!

Boek nu met korting

Geen € 529,- maar slechts

€ 429,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Goedkoop naar Center Parcs Eifel

Het vulkaanlandschap in de Duitse Eifel is beeldschoon, met haar vele bosrijke heuvels, brede rivieren en pittorske dorpen en historische steden. Center Parcs Park Eifel ligt dan ook in een mooie omgeving. Het voorjaar is een mooie periode om hier een vakantie door te brengen. In het park verblijf je goedkoop in een mooie accommodatie met alle luxe van huis. In het park is van alles te doen en je kunt hier natuurlijk heerlijk ravotten in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo. Buiten het park zijn historische plaatsen als Cochem, Mayen en Koblenze niet ver weg. Boek nu en en reis in de meivakantie goedkoop naar Center Parcs Park Eifel.

 

 
Vakantiepark

Bungalowparken

De mooiste vakantiehuisjes en vakantiepark aanbiedingen