✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Venetie Luchtfoto
Venetië, Italië
Apogia Sirio Mestre
4 Sterren, hotel, logies+ontbijt
4 dagen voor € 224,- p.p.
Vertrek: vrijdag, 6 juli 2018
9,5
Vakantie op max 2 uur vliegen
Vliegreis vanaf: Amsterdam

Boek nu deze goedkope romantische stedentrip Venetië, voor 6 juli 2018. Verblijf 4 dagen in 4 sterren hotel Apogia Sirio Mestre voor slechts €224,-. Pak deze aanbieding bij TUI en krijg een fikse korting op jouw romantische stedentrip. Geniet in Italiaanse sferen van cultuur en romantiek in Venetië.

Boek nu met korting

Geen € 333,- maar slechts

€ 224,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Stedentrip Venetië: Apogia Sirio Mestre

Vanuit het hotel Apogia Sirio in de Venetiaanse wijk Mestre, ben je in een kwartier in de historische binnenstad van Venetië. Hier zie je alle bezienswaardigheden die Venetië zo bijzonder maken, de Basiliek San Marco, de Brug der Zuchten en natuurlijk de kanalen. Proef hier de sfeer van Venetië en ontdek waarom deze stad zo'n toeristische trekpleister is. De Venetiaanse wijk Mestre wordt slechts door een brug en de lagune gescheiden van de historische binnenstad van Venetië. Deze wijk heeft een leuk romantisch centrum met gezellige restaurants. Ideaal voor een goedkope romantische stedentrip Venetië.

 
Stedentrip

Stedentrips

De aller beste deals voor de meest populaire wereldsteden