✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Sri Lanka Rondreis Theevelden
Sri Lanka
RIU Sri Lanka
4.5 Sterren, all inclusive
12 dagen voor € 1497,- p.p.
Vertrek: vrijdag, 8 juni 2018
8,6
Vliegreis vanaf: Amsterdam

Goedkope rondreis Srik Lanka in juni 2018. Maak deze autorondreis Sri Lanka langs alle hoogtepunten. Een privéchauffeur leidt je tijdens deze individuele rondreis Sri Lanka bezoek o.a. de Leeuwenrots en Dambulla rots-tempels. Geniet na je rondreis van 2 dagen all inclusive service in hotel RIU Sri Lanka.

Boek nu met korting

Geen € 1560,- maar slechts

€ 1497,-

OP=OP!
pak deze deal

*disclaimer

Vakantiedeal Sri Lanka: Rondreis èn All inclusive

Ontdek tijdens deze rondreis alle hoogtepunten van Sri Lanka. Van de minder bekende Yapahuwa rots tot het wereldberoemde Yala National Park. Ook maak je een reis per trein door de centrale hooglanden van dit wonderschone eiland. Geniet van de mooie vergezichten die aan je voorbij trekken. Beklim de Leeuwenrots, bezoek de groene theevelden van Nuwara Eliya en ontdek de Hollande VOC-historie in Galle. Na alle indrukken is het tijd om met een drankje in je hand bij te komen aan het zwembad van RIU Sri Lanka. En nog beter, je kunt 24 uur per dag gebruik maken van alle comfort en de vele faciliteiten die RIU je te bieden heeft!

 
Rondreizen

Rondreizen

Ga op avontuur met een onvergetelijke rondreis