✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Kras

Goedkope vakantie Kras 2021 boeken? Vind de goedkoopste zonvakanties, stedentrips, cruise reizen, rondreizen, busreizen, treinreizen, autovakanties, wandelvakanties, kerstreizen en singlereizen bij reisbureau Kras. Vele vakantie aanbiedingen en pakketreizen met korting. Touroperator Kras heeft al bijna 100 jaar veelzijdige reiservaring.

Ontdek de wereld met Kras

Met 90 jaar reiservaring en als onderdeel van TUI Nederland, is Kras een betrouwbare vakantie aanbieder. Kras heeft een breed aanbod aan vakanties voor scherpe prijzen. Voor een last minute zonvakantie, stedentrip of autovakantie zit je goed bij Kras. Maar ook voor een comfortabele cruise naar uw favoriete tropische bestemming. De touroperator met heel veel jaren succesvolle reis ervaring en perfecte prijs/reis-verhouding. En niet te vergeten een sterk en bekend merk met een betrouwbaar imago.

Zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen... All inclusives en lastminutes naar alle populaire bestemmingen. Iedere dag duidelijk aanwezig met nieuwe aanbiedingen in de dagbladen. Een direct-seller met een altijd rechtstreekse relatie met de klant. Niet voor niets een organisatie welke ruim 300.000 vakantiegangers per jaar naar vakantiebestemmingen in meer dan 100 landen brengt. Ontdek de wereld met Kras..

Top 10 populaire vakanties Kras